Op zoek naar een pakket
voor uw sector?

Op zoek naar een pakket
voor uw sector?

Abonnementen/service bundel

Met de WinFakt! Enterprise versie kiest u voor zekerheid. De zekerheid dat u waar krijgt voor uw geld en dat hetgeen u wilt realiseren ook daadwerkelijk gebeurt. U wordt vanaf het eerste contact tot en met de implementatie van het pakket bij u persoonlijk begeleid door onze deskundige medewerkers. Het belangrijkste is dat u waar krijgt voor uw geld en u kan steeds op ons rekenen. U hoeft enkel uw zaak te runnen, wij behartigen WinFakt! voor u. Wij analyseren – wij bieden oplossingen – u werkt zonder zorgen.

ABONNEMENTEN

  • WinFakt! Enterprise
  • Module frequentiedocumenten
  • Module bank


WinFakt! Enterprise

Inbegrepen in de Abonnementen/service bundel is de WinFakt! Enterprise-versie. Deze versie van WinFakt! is volledig uitbreidbaar met modules.

Module frequentiedocumenten

Met het instellen van frequenties, kunt u een bestelbon, offerte of factuur automatisch laten terug genereren om de x aantal weken, dagen of maanden. Dit is handig en tijdsbesparend voor bijvoorbeeld: onderhoudscontacten waarbij u maandelijks of jaarlijks bij dezelfde klanten langs moet. Of voor klanten die wekelijks dezelfde hoeveelheid producten bestellen.Meer info

Module bank

Via de module bank beheert u uiteraard uw betalingen. U beschikt standaard over 9 verschillende banken waaronder ook uw kas. Bedoeling is dat u op ieder moment een actueel zicht hebt op de stand van uw bankrekening en vooral op welke facturen er al dan niet betaald zijn. Meer info

Wij helpen je graag verder!

Patrick Mast is onze software developer en kent het systeem beter dan wie ook. Indien u nog vragen hebt, staat hij u graag te hulp.

BEL: 014.322.322

EMAIL: patrickmast@winfakt.be

Patrick Mast

Software Developer