Op zoek naar een pakket
voor uw sector?

Op zoek naar een pakket
voor uw sector?

Autobundel

Met de WinFakt! Enterprise versie kiest u voor zekerheid. De zekerheid dat u waar krijgt voor uw geld en dat hetgeen u wilt realiseren ook daadwerkelijk gebeurt. U wordt vanaf het eerste contact tot en met de implementatie van het pakket bij u persoonlijk begeleid door onze deskundige medewerkers. Het belangrijkste is dat u waar krijgt voor uw geld en u kan steeds op ons rekenen. U hoeft enkel uw zaak te runnen, wij behartigen WinFakt! voor u. Wij analyseren – wij bieden oplossingen – u werkt zonder zorgen.

AUTOBUNDEL

  • WinFakt! Enterprise
  • Module wagenparkbeheer
  • Module koppeling CarPass
  • Aangepaste layout
  • GRATIS GRYPHON SCANNER


WinFakt! Enterprise

Inbegrepen in de Autobundel is de WinFakt! Enterprise-versie. Deze versie van WinFakt! is volledig uitbreidbaar met modules.

Module wagenparkbeheer

Beheer met WinFakt! alle relevante data van uw wagens of de wagens van uw klanten en koppel deze informatie automatisch aan de correcte facturen en onkostennota's.
Meer info

Module koppeling Car-Pass

Natuurlijk wilt u niet bij elke interventie het chassisnummer en de kilometerstand handmatig doorgeven aan Car-Pass. Daarom voorzien wij u van de mogelijkheid om deze gegevens, per klant, bij te houden in WinFakt!. In een handomdraai exporteert WinFakt! de chassisnummers en de kilometerstanden naar een speciaal bestand, klaar om naar Car-Pass te versturen.Meer info

Aangepaste lay-out

Gebruiksgemak is troef bij WinFakt!. Daarom stellen we voor uw verkoopdocumenten speciaal een aangepaste lay-out op met vermelding van chassisnummers, plaatnummers, kilometerstand, enz. . Deze aangepaste lay-out gebeurt uiteraard in samenspraak tussen u en ons technisch team.

Gratis gryphon scanner

Bij deze bundel krijgt u GRATIS een gryphon scanner die zeer handig is voor het inscannen van de barcodes op uw inschrijvingsbewijzen.

Wij helpen je graag verder!

Patrick Mast is onze software developer en kent het systeem beter dan wie ook. Indien u nog vragen hebt, staat hij u graag te hulp.

BEL: 014.322.322

EMAIL: patrickmast@winfakt.be

Patrick Mast

Software Developer