Op zoek naar een pakket
voor uw sector?

Op zoek naar een pakket
voor uw sector?

Verkoop bundel

Met de WinFakt! Enterprise versie kiest u voor zekerheid. De zekerheid dat u waar krijgt voor uw geld en dat hetgeen u wilt realiseren ook daadwerkelijk gebeurt. U wordt vanaf het eerste contact tot en met de implementatie van het pakket bij u persoonlijk begeleid door onze deskundige medewerkers. Het belangrijkste is dat u waar krijgt voor uw geld en u kan steeds op ons rekenen. U hoeft enkel uw zaak te runnen, wij behartigen WinFakt! voor u. Wij analyseren – wij bieden oplossingen – u werkt zonder zorgen.

VERKOOP

  • WinFakt! Enterprise
  • Module werken met verkopers
  • Module commissieberekening


WinFakt! Enterprise

Inbegrepen in de Verkoop bundel is de WinFakt! Enterprise-versie. Deze versie van WinFakt! is volledig uitbreidbaar met modules.

Module werken met verkopers

Met de module "werken met verkopers" kunt u voor elke verkoop een verkoper ingeven. zo kan u later door middel van een opgesteld lijstje nagaan hoeveel verkopen er zijn gebeurd per verkoper. Meer info

Module commissieberekening

U werkt met verschillende verkopers? Dan heeft u zich beslist al gewaagd aan ingewikkelde rekenkundige formules om de commissies van uw verkopers uit te rekenen. Dit is verleden tijd dankzij de module commisieberekening.Meer info

Wij helpen je graag verder!

Patrick Mast is onze software developer en kent het systeem beter dan wie ook. Indien u nog vragen hebt, staat hij u graag te hulp.

BEL: 014.322.322

EMAIL: patrickmast@winfakt.be

Patrick Mast

Software Developer