Modulair opbouwbaar.
Laat WinFakt! met u meegroeien

Modulair opbouwbaar.
Laat WinFakt! met u meegroeien

WinFakt! Enterprise heeft méér dan 60 modules beschikbaar voor sector-specifieke eisen

Door onze jarenlange ervaring hebben we voor iedereen een oplossing

Facturatie
Boekhouding
E-commerce
CRM
Garage/Bedrijfswagens
Import/export
Taksen
Internationaal
Winkelbeheer
Netwerk
Stock
Hulpprogramma's

Aankopen

U wil een overzicht van wat u aankoopt? Met deze module maakt u aankoopfacturen op, maar ook bestelbons naar leveranciers om uw bestelling door te geven.

Meer over aankopen

Bank

Via de module bank beheert u uw betalingen. U beschikt standaard over 9 verschillende banken. Op ieder moment heeft u een actueel zicht op uw rekening.

Meer over bank

Documentenbeheer

Koppel diverse bestanden of documenten onder meer aan klanten en prospecten. Dit maakt bijvoorbeeld van uw klantenbestand een multifunctioneel document.

Meer over documentenbeheer

Frequentiedocumenten

Met het instellen van frequenties, kunt u een bestelbon, offerte of factuur automatisch laten genereren. Dit kan op een door u zelf vastgelegd tijdstip.

Meer over frequentiedocumenten

Grafieken

Met deze module kunt u uw zaak ten alle tijden evalueren. Druk de gewenste grafieken af en meteen ziet u een visuele voorstelling van uw verkoopcijfers.

Meer over grafieken

Koppeling met online bank

Velen onder ons kunnen niet meer zonder homebanking. Wij zorgen voor een koppeling met online betalingssystemen zoals onder andere Isabel en KBC-Online.

Meer over online bank

Email

Met deze module kan u niet alleen verkoopsdocumenten vanuit WinFakt! opslaan als PDF en/of mailen, maar ook resultaten van rapporten.

Meer over email

Afschrijvingstabellen

Het werken met afschrijvingstabellen kan ingewikkeld lijken, maar dankzij WinFakt! doet u dit in een handomdraai. U hoeft enkel de gegevens te noteren.

Meer over afschrijvingstabellen

BTW-aangifte & listing

WinFakt! kan heel precies voor u de BTW-aangifte en -listing doen. Dankzij de module is de BTW-administratie van uw bedrijf in enkele momenten ingevuld.

Meer over BTW-aangifte & listing

Boekhoudlijsten

WinFakt! is meer dan alleen een facturatieprogramma.Uw effectieve boekhouding kunt u eenvoudig laten doen door WinFakt! met de module "Boekhoudlijsten".

Meer over boekhoudlijsten

Dagontvangsten

Dankzij deze module krijgt u een zicht op uw inkomsten en uitgaven. U behoudt niet alleen een overzicht van wat u verkoopt maar ook van wat u aankoopt.

Meer over dagontvangsten

Instrastat

Met de module "intrastat" is het mogelijk om uw intrastat aangifte of cd of diskette te schrijven om naar de bevoegde administratiedienst te versturen.

Meer over intrastat

Kosten/winst calculatie

WinFakt! geeft u de mogelijkheid om zowel uw kosten als aankopen te classificeren. Zo krijgt u per project een overzicht van de kosten en opbrengsten.

Meer over kosten/winst calculatie

Multijournalen

Beheer twee bedrijven met dezelfde BTW-nummer in één WinFakt! Elk bedrijf krijgt zijn eigen factuurnummering. Maar heeft ook een eigen logo en hoofding.

Meer over multijournalen

CRM

Met de module Customer Relationship Management kunt u uw commerciele en technische contacten beter beheren en zijn ze toegankelijk voor uw werknemers.

Meer over CRM

Historiek van klanten

Voor het sturen van een herinneringsbrief naar een klant kunt u de gans de historiek opvragen en weet u ook wanneer de laatste herinnering is gestuurd.

Meer over historiek

Prospecten

Een firma die interesse heeft in uw product, noemen we een prospect. U kan zijn gegevens bijhouden en de prospect klant maken, eens hij besteld heeft.

Meer over prospecten

WinFakt! Maps

Met deze module is het mogelijk om het aantal kilometers, type auto,... in te geven. U bekomt een overzicht van het aantal ritten en de kostprijs ervan.

Meer over WinFakt! maps

WinFakt! webwinkel

U wil 24 uur op 24 verkopen? Dan is de webwinkel ideaal voor u! Via onze gebruiksvriendelijke webshop kunnen klanten continu artikelen bij u bestellen.

Meer over WinFakt! webwinkel

Automatische nieuwsbrief

Met de automatische nieuwsbrief kunt u uw klanten mailen en op de hoogte brengen van uw acties. De klanten krijgen de nieuwsbrief gepersonaliseerd aan.

Meer over automatische nieuwsbrief

Car-Pass koppeling

De Car-Pass toont de afgelegde weg van elk voertuig, maar brengt voor u extra administratie mee. Met de module helpen we deze administratie te beperken.

Meer over Car-Pass

Rittenbestand

Dankzij de module rittenbestand kunt u gedetailleerde informatie over elke rit bijhouden.U krijgt een duidelijk overzicht van de kostprijs en afstanden.

Meer over rittenbestand

Wagenparkbeheer

Beheer met WinFakt! alle data van uw wagens of de wagens van uw klanten. U kan de data automatisch koppelen aan de correcte facturen en onkostennota's.

Meer over wagenparkbeheer

Export boekhoudgegevens

Door deze module moet de boekhouder uw facturen niet meer handmatig in zijn systeem ingeven. Door een export in WinFakt! zal dit automatisch gebeuren.

Meer over export boekhoudgegevens

Export naar Excel

Met de module Export naar Excel heeft u de vrijheid om te exporteren wat u maar wil. U kan onder meer uw artikelen, klanten en verkoopcijfers verwerken.

Meer over export Excel

Export naar Outlook

In sommige gevallen kan het handig zijn om uw klanten en leveranciers te exporteren naar Outlook. Op die manier is het mogelijk om uw klanten te mailen.

Meer over export Outlook

Import data

U kunt gegevens importeren in WinFakt! die bestaan uit diverse formaten. WinFakt! kan een groot aantal formaten converteren. U kan de gegevens bewerken.

Meer over import

Import leveranciers

Dankzij deze koppeling met WinFakt! kan u in realtime de voorraad zien van artikelen bij de leveranciers en kunt u online bestellingen doen en opvolgen.

Meer over import leveranciers

Multitalen

Met de module multitalen kunt u uw verkoopdocumenten en bestellingen naar leveranciers afdrukken in vier talen, waaronder uiteraard in het Nederlands.

Meer over multitalen

Multivaluta

WinFakt! kan tot 9 verschillende munten beheren. U kunt zelf de muntkoersen van allerhande valuta in te stellen. U kan met verschillende valuta werken.

Meer over multivaluta

Licentie 2e pc

Met deze 2de licentie kan u op 2 verschillende PC's dezelfde WinFakt! versie te installeren en te gebruiken. U kan de boekhouding op uw laptop bekijken.

Meer over licentie 2e pc

Netwerkstation

Met de module netwerkstation is het mogelijk om met verschillende personen in hetzelfde WinFakt! dossier te werken. Alle computers staan in verbinding.

Meer over netwerkstation

Printserver

Met deze module kunt u snel vanop verschillende PC's uw verkoopdocumenten printen. U wint tijd en zorgt voor een praktische en vernuftige werkomgeving.

Meer over printserver

SQL-versie

Door de SQL-versie heeft u snel en overal toegang tot uw gegevens in WinFakt! SQL stelt u in staat veilig te werken en aanpassing gebeuren in realtime.

Meer over SQL

Terminal services

U wenst online met WinFakt! te werken? Dit kan via Terminal Services. Zo kan altijd en overal uw gegevens raadplegen. Deze handige tool moet u hebben!

Meer over Terminal Services

Backorder

WinFakt! zal automatisch nagaan welke artikelen u nog in bestelling heeft bij uw leveranciers en welke artikelen uw klanten in bestelling hebben staan.

Meer over backorder

Koppeling draadloze scanner

U heeft een groot magazijn en moet regelmatig artikelen scannen? Maak dan zeker gebruik van een draadloze scanner. U kan hem zelfs koppelen aan WinFakt!

Meer over draadloze scanner

Matentabel

Met deze module kunt u het aantal stuks van een product ingeven, alsook de stock per maat. Deze module is ideaal om te gebruiken in een kledingwinkel.

Meer over matentabel

Stock via LIFO/FIFO

De aanduiding FIFO komt van het Engelse first in - first out (wat er het eerst in komt, gaat er ook het eerst uit). Handig bij het vullen van uw rekken.

Meer over stock via LIFO/FIFO

Voorraadbeheer

Dankzij de module voorraadbeheer kunt u uw voorraad in kaart brengen in WinFakt! Zo kan u onder meer artikelen inboeken en uw stockbewegingen volgen.

Meer over voorraadbeheer

I.V.K-verwerking

Wie een dierenzaak krijgt zeker te maken met het IVK. In WinFakt! is het mogelijk om de IVK-kosten in te geven. Ze worden verwerkt in de verkoopprijs.

Meer over I.V.K-verwerking

Fostplus

Op producten in een papieren verpakking betaalt u een taks, de Fost Plus taks. Deze module berekent deze taks voor u, zodat u snel het nodige kan doen.

Meer over Fostplus

Leeggoed en accijnzen

Met deze module verrekent WinFakt! voor u de taksen en accijnsen van uw artikel, op die manier berekent u meteen de juiste prijs voor al uw artikelen.

Meer over leeggoed en accijnzen

Taksenverwerking

Met de module taksenverwerking kunt u in diverse taksen waaraan uw producten mogelijk onderhevig zijn verwerken in WinFakt!, zoals onder andere Recupel.

Meer over taksenverwerking

Barcodeverwerking

Het is mogelijk om een barcodescanner aan uw systeem te koppelen. Zo hoeft u niet meer alle artikelen manueel in te geven en automatiseert u uw WinFakt!

Meer over barcodeverwerking

Bancontact-link

De combinatie van het WinFakt! kassasysteem en de module link met Bancontact is een degelijk kassasysteem met mogelijkheid tot betaling met Bancontact.

Meer over Bancontact-link

Commissie-calculator

U heeft verschillende verkopers in dienst die allemaal op commissie werken. WinFakt! berekent voor u een correcte en unieke commissieberekening op maat.

Meer over commissie-calculator

Etiketten printen

Ga nog een stap verder in de automatisering van uw WinFakt! en print uw barcodes af op etiketten. U kan zelfs afbeeldingen toevoegen, altijd wel handig!

Meer over etiketten printen

Hardware-toestellen

Koppel hardware zoals scanners, kassalades, ticketprinters aan uw WinFakt!

Meer over hardware

Kassabeheer

U kan tickets aanmaken eventueel gekoppeld aan stockbeheer.Ook een barcodescanner kan perfect aangesloten worden.

Meer over kassabeheer

Touchscreen

Het WinFakt!-Touchscreen is de ultieme uitbreiding van uw kassabeheersysteem en de laatste stap naar automatisatie. Een systeem dat u niet wil missen!

Meer over touchscreen

Online backup

Via deze module wordt uw backup automatisch online geplaatst. Bij gegevens verlies op uw lokale computer kan u online alle gegevens terughalen en snel terug verder werken. Veiligheid boven alles.

Meer over online backup

Agenda

De Agenda is een handige uitbreiding waarmee je rechtstreeks vanuit WinFakt! opdrachten en afspraken in je (Google)agenda kan plannen.

Meer over Agenda

Module in de kijker

Uw winkel beheren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Het is mogelijk om een barcodescanner aan uw systeem te koppelen. Zo hoeft u niet meer alle artikelen manueel in te geven en automatiseert u uw WinFakt!

PROBEER WINFAKT!

Demo versie

Wilt u de mogelijkheden van WinFakt! gratis en in alle rust verkennen?

  • 1 Ervaar de volledige ‘WinFakt! – belevenis’ zoals onze klanten.
  • 2 Ontdek welke versie het best bij u past.
  • 3 Vul uw gegevens in en ga aan de slag.

    Bij het downloaden van onze demo ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Wij helpen je graag verder!

Patrick Mast is onze software developer en kent het systeem beter dan wie ook. Indien u nog vragen hebt, staat hij u graag te hulp.

BEL: 014.322.322

EMAIL: patrickmast@winfakt.be

Patrick Mast

Software Developer