Modulair opbouwbaar.
Laat WinFakt! met u meegroeien.

Modulair opbouwbaar.
Laat WinFakt! met u meegroeien.

Facturatie

WinFakt! is speciaal ontworpen om uw facturatie snel en makkelijk te laten verlopen. Facturen, offertes, bestelbons en afleveringsbons en nog veel meer, WinFakt! kan deze perfect opmaken. U kunt zelfs eenvoudig de lay-out van uw facturen een persoonlijke toets geven door onder andere uw eigen logo in te voeren. WinFakt! houdt automatisch rekening met de instellingen per klant en artikel, maar biedt eveneens de mogelijkheid om op het moment zelf prijzen en andere data aan te passen. We overlopen voor u enkele functies die WinFakt! biedt...

Klanten en leveranciers

klanten

Het is logisch: klanten die overgaan tot een aankoop van bepaald product zijn vaak ook geïnteresseerd in artikelen die nauw aansluiten bij hun aankoop. Net een GSM gekocht? Wellicht bent u dan ook wel geïnteresseerd in de bijhorende car-kit? Om die reden is er de "gerelateerde artikelen"-module, met deze module kan de klant zien welke artikelen gerelateerd zijn aan een bepaald artikel. Handig voor de klant, maar ook u zal uw omzet zien stijgen dankzij deze module.

Artikelen en voorraadbeheer

WinFakt! staat garant voor een efficiënt beheer van uw artikelen:

  • Voeg artikelen toe en bepaal uw winstmarges per artikel
  • Beheer uw voorraad op 1 of meerdere stocklocaties en laat voorraad automatisch afboeken op basis van uw verkopen
  • Groepeer uw artikelen voor een beter overzicht

Artikelen zit inbegrepen in de basismodule (standaard WinFakt!). Voorraadbeheer is een aparte module.

artikelen

Facturatie - Snel en efficient verkopen

verkoop

Geen enkele klant staat graag lang in de rij, omdat u telkens weer een hele reeks stappen moet doorlopen alvorens een factuur te kunnen afdrukken. Verlaag de adminstratieve rompslomp en verhoog de kwaliteit van uw service met de tijd die u wint met WinFakt!

WinFakt! houdt automatisch rekening met instellingen per klant en artikel, maar biedt eveneens de mogelijkheid om op het moment zelf prijzen en andere data aan te passen.

Integreer uw kassasysteem

Werkt u met een externe kassa? Geen probleem, uw systeem kan feilloos geïntegreerd worden in WinFakt!

  • Druk gepersonaliseerde ticketten af
  • Automatiseer uw verkopen met barcodescanners
  • Beheer de verschillende betalingsmogelijkheden
  • Controleer uw inkomsten a.d.h.v. het dagontvangstenrapport en maak dagelijks uw verzamelfactuur
kassa

Betalingsopvolging

betaling

Volg de betalingen van binnenkomende en uitgaande facturen overzichtelijk op. Elk factuur dat gedeeltelijk of volledig open staat wordt in een aparte lijst bijgehouden. Bij betaling, kunt u het bedrag op kas, bank, bankcontact, proton, enz, inboeken en bijhorende statistieken raadplegen. Zoniet, kunt u een gepaste herinneringsbrief met bijkomende kosten versturen.

Aankopen

Verwerk niet alleen uw uitgaande documenten, maar ook uw aankoopdocumenten. Bepaal het percentage van de aftrekbare BTW, splits het aankoopbedrag op in handelsgoederen, diensten of andere middelen en volg de uitgaande betalingen nauwkeurig op.

aankopen


Natuurlijk zijn dit slechts enkele voorbeelden van uitbreidingen met betrekking tot facturatie die WinFakt! rijk is. Een volledig overzicht van AL onze uitbreidingen (modules) vindt u hier.