Modulair opbouwbaar.
Laat WinFakt! met u meegroeien.

Modulair opbouwbaar.
Laat WinFakt! met u meegroeien.

WinFakt! Webwinkel.

U wil 24 uur op 24 verkopen? Dan is de webwinkel ideaal voor u! Via onze gebruiksvriendelijke webshop kunnen klanten continu artikelen bij u bestellen. Bovendien zal uw webshop gekoppeld worden met uw WinFakt!, zodoende u alles vanuit uw vertrouwde omgeving kan aanpassen.

webwinkel

U wilt uw producten en diensten online aanbieden , kies dan voor onze unieke combinatie van WinFakt! en onze webwinkel.

  • Verbeterde online-engine
  • Gerelateerde artikelen
  • Synchronisatie met uw facturatieprogramma
  • Gewicht-verzendkosten
  • Multitalen
  • Orderstatus bestellingen
  • Kortingscodes
  • ...

Een standaard WinFakt! Webwinkel heeft u reeds voor

€ 2595

Verbeterde online-engine

Dankzij een verbeterde engine (de 'motor' achter de schermen van uw webwinkel) loopt deze vernieuwde WinFakt! webwinkel nog beter dan voorheen. Functies als gewichtverzending zijn nu zo eenvoudig dat ze zelfs standaard bij de webwinkel inbegrepen zijn. Bent u op zoek naar een snelle en eenvoudige manier om uw winkel wereldwijd voor te stellen aan klanten, dan is de WinFakt! webwinkel een uitstekende keuze.

Gerelateerde artikelen

gerelateerde artikelen
gerelateerde artikelen

Het is logisch: klanten die overgaan tot een aankoop van bepaald product zijn vaak ook geïnteresseerd in artikelen die nauw aansluiten bij hun aankoop. Net een GSM gekocht? Wellicht bent u dan ook wel geïnteresseerd in de bijhorende car-kit? Om die reden is er de "gerelateerde artikelen"-module, met deze module kan de klant zien welke artikelen gerelateerd zijn aan een bepaald artikel. Handig voor de klant, maar ook u zal uw omzet zien stijgen dankzij deze module.

Gewicht-verzendkosten

verzendkosten
verzendkosten

U verkoopt online producten die worden verstuurd naar de klant? Dat doet u uiteraard niet gratis. Dankzij de module gewicht-verzending kunt u makkelijk gewichtsklassen instellen met bijhorende kost die de WinFakt! Webwinkel automatisch mee verrekent in de uiteindelijke kostprijs. En niet alleen verschillende gewichtsklassen behoort tot de mogelijkheden. U kunt ook de gewichtskosten onderverdelen per land. Het is tenslotte een winkel op het wereldwijde web.

Multitalen

multitalen
multitalen

Uw winkel is dankzij de WinFakt! webwinkel wereldwijd bereikbaar, dit wil zeggen dat ook mensen die geen Nederlands spreken mogelijk interesse hebben in uw producten. Daarom ontwikkelden we de multi-talen module: Geef uw producten omschrijvingen in verschillende talen zodat uw webwinkel wereldwijd furore maakt!

Werken met kortingscodes

kortingscodes
kortingscodes

Maak unieke kortingscodes die u kunt delen met uw klanten. Klanten kunnen deze kortingscodes op hun beurt ingeven bij bestelling op uw webwinkel en ontvangen zo een door u bepaalde korting. Ideaal om campagnes op te starten (bijv. op facebook en dergelijke) en uw klantenbinding nog meer in de verf te zetten.

SEO-optimalisatie (hoger scoren in Google)

SEO

Een webwinkel is pas handig als iedereen ter wereld je webwinkel kan vinden. De beste manier hiervoor is om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekresultaten van Google. Hiervoor is de module "SEO-optimalisatie" ontwikkeld. Met deze module geeft u elke pagina metatags, keywords, beschrijvingen, .. essentiële zaken die Google gebruikt in haar notering in de zoekresultaten.

Verschillende categorieen

verschillende groepen
verschillende groepen

Standaard is het mogelijk om een artikel te koppelen aan een categorie en aan een subcategorie. Maar wat als een artikel thuishoort in verschillende categorieen? Geen nood! Met de module "Artikelbeheer in verschillende categorieen" is het mogelijk om via de backpanel een artikel te koppelen aan extra categorie en/of subcategorieen.

Hiermee kan u bijvoorbeeld dus artikel 123 zowel koppelen aan groep "ABC" EN aan groep "XYZ". Dit alles om het uw klant NOG gemakkelijker te maken !

Koppeling Online betaalsysteem

koppeling online betaalsysteem
koppeling online betaalsysteem

Online betaalsystemen zorgen ervoor dat uw klanten op een eenvoudige en moderne manier kunnen shoppen via uw webwinkel. Het verlaagt tevens de drempel om over te gaan tot een aankoop. Bovendien zijn de systemen aangeboden door WinFakt! 100% veilig en betrouwbaar.

Beschikbare betaalsystemen Voor uw WinFakt! webwinkel bieden we koppelingen aan met 4 grote betaalsystemen aan waaruit u een keuze kunt maken: PayPal, MultiSafePay, Ogone, Ideal.
Live voorbeelden van webshops

Live voorbeelden van WinFakt! webwinkels


Nog steeds niet overtuigd van de mogelijkheden van onze WinFakt!-webwinkel? Bekijk dan de webwinkels van enkele klanten die meer dan tevreden zijn over hun webwinkel in combinatie met WinFakt!

VP Groep

VP Groep

VP+ is een groepering van ondernemingen van en voor zelfstandig thuisverpleegkundigen die streeft naar een perfecte ondersteuning van de thuisgezondheidszorg en haar zorgverstrekkers

Bezoek website

HST

HST uit Tessenderlo biedt een totaalgamma machines, gereedschappen en werktuigen aan voor grondwerkers, bouwaannemers, wegenbouwers, aannemers voor industriebouw en tuinaannemers. HST biedt honderden producten aan van meer dan dertig gerenommeerde Europese merken tegen een uitstekende prijs.

  • Heeft verschillende aanpassingen op maat.
Bezoek website
HST
Arva

Arva

Arva is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het verkopen van installatiemateriaal. Naast het verkopen van installatiemateriaal kan u bij Arva ook terecht voor een lekkere Belgische trappist!

Bezoek website
PIA Soft Toys

PIA Soft Toys

De onderneming PIA International bvba is actief vanuit Maaseik te België waar hun kantoor, magazijn en showroom zijn gevestigd. Zij zijn een import- en exportbedrijf in pluche en speelgoed. Hun zeer uitgebreide collectie bestaat uit natuurgetrouw pluche dieren, speelgoed en stationary.

Bezoek website

Mahe Industries

Met meer dan 50 jaar in het vak is Mahe Industries de ideale partner voor de renovatie van natuursteen en allerlei soorten vloeren. Door hun enorme ervaring met alkalische, zure en chemische producten kunnen zij aan al uw noden tegemoet komen. Hebt u natuurstenen tegels met vlekken, vervuilingen, krassen of een matte uitstraling? Zij maken uw vloer als nieuw.

Bezoek website
Mahe Industries
ISP Plus

ISP Plus

ISP+ is een jong bedrijf dat ergonomisch werken voor iedereen toegankelijk wil maken. Bij hen kan je terecht voor verstelbare bureautafels, een comfortabele bureaustoel of een goede relax zetel.

Bezoek website

Ledpanelshop

Qonnex bvba is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling ( in samenwerking met VRM bvba) en productie van toestellen welke energie-verbruiken (water, elektriciteit, gas, stookolie, waterenergie …) in een gebouw meten, loggen en visualiseren. Al hun ‘energie’-toestellen worden verdeeld onder de merknaam 2-Wire.

Bezoek website
Qonnex
D.V. D'Sign

D.V. D'Sign

Zij bieden u strategische concepten, vakmanschap en passie. Zij streven naar een permanente ondersteuning voor een kwalitatieve artisanale collectie voor uw deco shop met respect voor uw persoonlijke aanpak.

Bezoek website
Touchscreen
Multijournalen